نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش پایگاه خبری وردنجان نیوز ،ابراهیم قادری گفت: بیماری آنفولانزا نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد. به طور کلی بیماری فردی که دچار سرماخوردگی های فصلی یا همان آنفولانزا می شود، میکروبی نبوده و بیشتر از نوع ویروسی است که نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد.
به گفته وی برای درمان بیماری آنفولانزا باید داروهای ضد ویروسی خاص خودش مصرف شود.
قادری ادامه داد: در حال حاضر در سیستم بهداشتی و درمانی برای ۳۰۰ هزار بیمار دارو موجود است. این برای شرایطی است که بیماران در معرض خطر شدید بیماری قرار گرفته باشند. برای افراد عادی نیازی به مصرف داروهای ضد ویروسی خاص نیست و بیماران با خوردن مسکن و تببرها بهبود می یابند.
او افزود: همکاران ما به دلیل عوارض بیماران و برخی از مواقع به دلیل طولانی شدن مدت بیماری، تشخیص میکروبی بودن را می دهند و آنتی بیوتیک ها را تجویز می کنند. در کل سرماخوردگی های ویروسی نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ندارند.
رئیس اداره مراقبت از بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: تشخیص سرماخوردگی میکروبی با ویروسی از نظر بالینی سخت است؛ اما با توجه به در گردش بودن بیماری و اصرار والدین برای التیام زودتر کودکانشان، همکاران اقدام به تجویز آنتی بیوتیک می کنند. ضرورتی ندارد که همه مبتلایان این نوع داروها را مصرف کنند.
انتهای پیام/م
از دیروز تا امروز ۲۰ آبان ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۳۷ نفر آنها بستری شدند.
متخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی گفت: مصرف هیچیک از چرکخشککنها برای درمان آنفولانزا توصیه نمیشود چراکه استفاده بیرویه این داروها عوارضی نیز به دنبال دارد و وقتی آنتیبیوتیک تجویز میشود که بیماری چرکی شود.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: پیش بینی ها نشان می دهند که شیوع بیماری آنفولانزا بین دو تا سه ماه، یعنی تا اواسط بهمن طول می کشد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه