نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش پایگاه خبری وردنجان نیوز؛ ۲۵ رجب سالروز شهادت هفتمین ستاره آسمان امامت و ولایت، باب الحوائج امام موسی کاظم (ع) است. امامی که سالها تحت آزار و اذیت و شکنجه بود و سالهای زیادی را در زندان به سر برد، اما زندان را به خاطر عبادت خوش میدانست و عبادت او اوج بینش و معرفت بود.
هر چند تحملِ زخمِ زنجیرهایِ سنگینِ زندان و استخوانهای شکسته سخت بود، اما چهار ده سال دوری از مدینه سخت و سنگین تر؛ و بیست و پنجم رجب، یادآور غروب تلخ خورشیدی هارون شکن است که سنگدلانه مسموم خرمایِ هارون الرشید ظالم شد تا چلچراغ ولایت و سرمشق صبر و استقامت، بی فروغ و طاقهای آسمان شکسته و زمین و زمان سیاه پوش شهادت مظلومانه اش شود!
امام موسی کاظم (ع) بیست و پنجم رجب سال ۱۸۳ هجری قمری هفتمین امام شیعیان به دست خلیفه عباسی به شهادت رسید و اکنون در سالروز شهادت باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر (ع)، دل بی تاب مان به آسمان حزن انگیز کاظمین پر میکشد.
انتهای پیام/م
این مطلب بدون برچسب می باشد.
روح بلند و ملکوتی مرجع عالیقدر آیت الله سید محمد علی علوی گرگانی به ملکوت اعلی پیوست.
گزیدهای از فضیلتها و اعمال ماه شعبان را در این گزارش بخوانید.
بزرگترین هدف بعثت را پیغمبر اکرم، مکارم اخلاق بیان میکنند که همانا سعادت بشر در این عمل صالح است.
امام موسی کاظم (ع)، ملقب به کاظم و باب الحوائج، هفتمین امام شیعیان دوازده امامی است.